Echte doorpakkers!

Schotte is een gerenommeerd en modern sloopbedrijf. Als specialist in slopen, ontmantelen, demontage en milieutechniek bieden wij wereldwijd turnkey oplossingen.

Service, kwaliteit, veiligheid en milieu staan hoog in ons vaandel. Wij zorgen ervoor dat wij onze opdrachtgevers voortdurend optimaal van dienst zijn en komen aan hun wensen tegemoet. Wij voeren elk project vakkundig, efficiënt en zorgvuldig uit.

Schotte kent de productieprocessen in de industriële sector. Of het nu gaat om raffinaderijen, chemische installaties, energiecentrales, of afzonderlijke tanks, fornuizen of reactoren. In de loop der jaren voerde Schotte voor talloze opdrachtgevers zowel zeer complexe als kleinere opdrachten en projecten uit. Ook de civiele branche is voor Schotte bekend en vertrouwd terrein.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, van mensen tot machines. Wij leveren graag kwaliteit.


Service

We bieden service aan onze opdrachtgevers van A tot Z. In het voortraject, en ook door alles onder één dak te bieden.

Milieu

We nemen onze verantwoordelijkheid naar de toekomst. Recyclen zit in ons DNA.

Veiligheid

We gaan complexe projecten niet uit de weg, integendeel zelfs. We zoeken graag met u naar innovatieve methodes om het werk zo veilig mogelijk in te richten.

Rotterdamse daadkracht

We houden van doorpakken en aarzelen niet. We gaan voortvarend te werk en steeds met een positieve houding. We zitten vol energie en ondernemingslust.

OVER 
ONS BEDRIJF

Schotte werd in 1930 opgericht als Firma W. Schotte, Aannemers van sloopwerken en handel in bruikbare materialen. Na de oorlog ontwikkelde het bedrijf zich snel omdat veel restanten van de oorlog moesten worden gesloopt. Vanaf ongeveer 1970 kwam het accent te liggen op grotere sloopprojecten. Schotte voerde complexe en toonaangevende industriële projecten uit en ontwikkelde zich in die jaren tot een sloopbedrijf van formaat.

Gerenommeerd en modern bedrijf

Inmiddels is Schotte bekend als een gerenommeerd en modern bedrijf dat voldoet aan alle hedendaagse eisen voor sloop, ontmanteling en/of demontage van industriële en civiele bouwwerken.

SCHOTTE IN BEELD

Schotte is een autoriteit met meer dan 90 jaar ervaring en kennis in de branche en dienstverlening. We voeren complexe en toonaangevende industriële projecten uit. Dat levert steeds weer prachtige beelden op.

SCHOTTE ACTUEEL

Go to overview