Onze diensten

Maakt ruimte voor de toekomst!

Schotte is een gerenommeerd en modern sloopbedrijf. Wij zijn specialist in slopen, ontmantelen, demonteren en milieutechnische werkzaamheden en bieden daarin turnkey oplossingen voor onze opdrachtgevers, overal ter wereld. Schotte kent de productieprocessen in de industriële sector en is thuis in civiele projecten. In de loop der tijd voerde Schotte voor vele bedrijven zowel grote, complexe opdrachten en projecten uit. Onze jarenlange ervaring is bekend in vrijwel alle branches, binnen zowel de industriële als civiele sector.

Sloopwerken

Sloopwerken

Bij alle werkzaamheden hecht Schotte veel waarde aan kwaliteit, arbo en milieu. Onze certificeringen borgen het kwaliteits-, arbo-, en milieubeleid tijdens sloop-, demontage- en ontmantelings- projecten. Daarnaast voeren we alle projecten uit op basis van een VGM project-/ werkplan en een Taak Risico Analyse.

Demontage

Demontage

Schotte heeft een geïntegreerde demontage afdeling. Daar houden onze vakmensen zich bezig met de meest uiteenlopende opdrachten in demontage.

Ontmanteling

Ontmanteling

Industriële productiefaciliteiten worden geregeld vernieuwd, aangepast, verplaatst of zelfs gesloten. Deze activiteiten gaan vaak gepaard met gedeeltelijke of gehele ontmanteling van fabrieken, installaties en/of gebouwen. Schotte is specialist in ontmanteling van industriële onderdelen.

Bodemsanering

Bodemsanering

Schotte hecht veel waarde aan het milieu. Maar ook opdrachtgevers stellen steeds hogere milieu-eisen. Schotte behaalde als eerste sloopbedrijf in Nederland het ISO 14001 milieu certificaat. Samen met u bepaalt Schotte de beste aanpak voor uw saneringsproject.

Recycling

Recycling

Met wat je sloopt, kun je weer bouwen. Dáár draait het om bij duurzaam ondernemen. Schotte heeft hoogwaardig hergebruik van sloop- en restmateriaal tot onderdeel van haar missie gemaakt. Alle vrijkomende materialen die geschikt zijn voor hergebruik vormen samen onze grondstoffenbank. En niet zonder resultaat, want in Nederland zijn wij voorloper op het gebied van duurzaamheid en innovatie, gespecialiseerd én gecertificeerd!