Duurzaam

Gespecialiseerd en gecertificeerd in recycling

De grootschalige toepassing van metalen veroorzaakt enorme hoeveelheden recyclebaar ferro en non ferro schroot. Door inzameling, scheiding en bewerking kan dit schroot geschikt gemaakt worden voor recycling: als grondstof voor nieuw metaal.

Schotte beschikt binnen de metaalrecyclingbranche over een uitgebreid netwerk en blijft hierdoor continu op de hoogte van de beurs- en marktprijzen. Als opdrachtgever bent u hierdoor gegarandeerd van eerlijke en marktconforme prijzen voor de in- en verkoop van uw metalen.

Ten behoeve van de inzameling van schroot heeft Schotte eigen vrachtauto’s en containers in diverse afmetingen. Het schroot wordt hiermee afgevoerd naar erkende verwerkers, waar het schroot zo nodig bewerkt wordt.

Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst (Vervoer Handel Inzameling Beheer Registratie) verplicht. Schotte staat vermeld op deze lijst waardoor gegarandeerd wordt dat Schotte afvalstoffen op een wettelijk toegestane wijze inzamelt en opslaat.

 MMK HR

MSO CIRCULAIR

Binnen de MSO Group werken Meuva, Schotte en Oranje samen aan sloop, demontage en sanering van uiteenlopende projecten. In onze werkzaamheden komen we materialen tegen die nog uitstekend bruikbaar zijn. De circulaire materialen van zowel Meuva, Schotte en Oranje worden aangeboden op één platform: MSO Circulair. Meer weten over de mogelijkheden van MSO Circulair?

MSO Circulair is een voorbeeld van onze bijdrage aan een duurzame (bouw)wereld. Een initiatief waar talloze ondernemers en instellingen al gebruik van maken. Van bouwmaterialen tot meubilair, van apparatuur tot volledige industriële installaties, we bieden alle bruikbare materialen aan voor hergebruik.

Circulair bouwen heeft de toekomst, en die toekomst begint nu. Ons circulaire aanbod is te vinden op Oogstkaart en Marktplaats en wisselt elke dag. Start de duurzame toekomst vandaag en kijk snel op:

 MMK0