Sustainibility

MSO GROUP

De MSO Group verenigt Schotte, Meuva en Oranje. MSO staat voor ‘Met Synergie Ondernemen’. Binnen de groep versterken Schotte, Meuva en Oranje elkaar door synergie en samenwerking. Daarmee vergroten we samen de kennis en kunde om volledig duurzaam en circulair te ondernemen.

Schotte, Meuva en Oranje delen de visie om klanten te ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden. Dat doen we op een kwalitatieve, veilige en duurzame manier. Daarop zijn al onze bedrijfsprocessen ingericht. We beschikken over modern materieel en werken duurzaam, veilig, betrouwbaar en innovatief. Samen spelen we goed in op de markt, met goed opgeleid en ervaren personeel.

 MMK0 LR

MSO CIRCULAIR

Geen woorden maar daden. Daar gaat het om bij duurzaam ondernemen en daarom hebben we MSO Circulair opgericht. Daarmee geven we waardevolle materialen die vrijkomen bij demontage een tweede leven. Een duurzame oplossing voor iedereen die ook graag duurzaam onderneemt.

Binnen de MSO Group werken Meuva, Schotte en Oranje samen aan sloop, demontage en sanering van uiteenlopende projecten. In onze werkzaamheden komen we materialen tegen die nog uitstekend bruikbaar zijn. De circulaire materialen van zowel Meuva, Schotte en Oranje worden aangeboden op één platform: MSO Circulair.

MSO Circulair is een voorbeeld van onze bijdrage aan een duurzame (bouw)wereld. Een initiatief waar talloze ondernemers en instellingen al gebruik van maken. Van bouwmaterialen tot meubilair, van apparatuur tot deuren, lichtkoepels en complete vloeren, we bieden alle bruikbare materialen aan voor hergebruik.

Circulair bouwen heeft de toekomst, en die toekomst begint nu. Ons circulaire aanbod is te vinden op Oogstkaart en Marktplaats en wisselt elke dag. Start de duurzame toekomst vandaag en kijk snel op:

  • https://www.oogstkaart.nl/platform/msogroup/
  • https://www.marktplaats.nl/u/mso-circulair/40884454/

Meer weten over de mogelijkheden van MSO Circulair? Neem gerust contact op met circulair projectleider Wouter ’t Hardt via w.thardt@msocirculair.com

 MMK0 LR